Agroconekt > Agroconekt istorija

Preduzeće Agroconekt je osnovano 1991. godine kada je započelo sa disribucijom jaja malim marketima i otvorenim pijacama na teritoriji Novog Sada i od tada ne menja svoju osnovnu delatnost. Od 2000. godine, sa pojavom velikih trgovinskih lanaca, a time i razvojem maloprodajnog tržišta, preduzeće je fokusirano na snabdevanje super marketa. Uspešno uspeva da odgovori na zahteve klijenata i obezbeđuje sve usluge vezane za distribuciju jaja kao što su: visok kvalitet proizvoda, ambulatna dostava, isporuka tačno na vreme, adekvatno pakovanje, tražene količine bez obzira na sezonske oscilacije, stabilne cene i poželjne rokove plaćanja.

Preduzeće svake godine posluje sa sve većim uspehom. Osim proširenja mreže farmi koje obezbeđuju kvalitetna i sveža jaja, stabilno raste i broj distribuiranih jaja: od pet miliona godišnje tokom devedesetih do preko dvadeset i pet miliona u poslednjih nekoliko godina.

Rast poslovanja neprekidno prate i inovacije u procedurama kako bi se obezbedio najviši nivo kontrole kvaliteta od prvog do poslednjeg koraka u proizvodnom procesu. Preduzeće Agroconekt i sve farme dobavljači jaja imaju uveden HACCP standard od 2009. godine i time garantuju pouzdanu dostavu kvalitetnog proizvoda svim svojim klijentima.